JEREMIE CHARLIER @ LONGINES MASTERS HONG KONG

Voor het 4e jaar, Jérémie Charlier via Global Event Production zorgde voor de muzikale sfeer van de Longines Hong Kong Masters, begeleid op het podium met Alice On The Roof, waren ze in staat om te genieten van al het Belgische talent heeft de Aziatische gemeenschap gezegt.

“We rijden de wereld”

Het was in Hong Kong dat de Longines Master-serie zijn reis over de continenten voltooid.

Interesse springen blijft groeien in Azië voor de Olympische Spelen van 2008. De groeiende welvaart van de eerste 4 edities van de Longines Hong Kong Masters noch ontkennen de passie van Hong Kong, of de verleiding van Asia Pacific gemeenschap voor de sport; niet om de hele internationale gemeenschap, zo aanwezig in deze regio noemen.

Onlangs bekroond met de prijs voor “beste ervaring voor een professioneel sportevenement,” ter gelegenheid van de Sports Industry Awards & Conference 2016 de Longines Hong Kong Masters ingeschreven in volle in de sociale en culturele kalender van de regio op hetzelfde als de Rugby 7 en Art Basel.

Een uitnodiging om LEVEN Een unieke ervaring

Driedaagse evenement, waarbij u de mogelijkheid om een ​​unieke en innovatieve ervaring te leven zal hebben: de beste hippische sport, tentoonstellen en kunst van het leven. Een concept 6 *, echte ontmoetingsplaats tussen sport, kunst, gastronomie, muziek en mode; een kans om ’s werelds beste springpaarden te ontmoeten en te ontdekken en te leren over de spannende wereld van de paardensport bij evenementen speciaal ontworpen met de steun van de Hong Kong Jockey Club.

Elke stap van de Longines Master is dus een openheid naar de wereld, gekenmerkt door culturele, maar ook de menselijke ontmoetingen, omdat Parijs, zoals in Los Angeles en Hong Kong, ontdekt u ook evenementen en activiteiten gemaakt om steun aan goede doelen te bieden lokaal als internationaal.

Van beginner tot expert, van 7 tot 77 jaar, iedereen is welkom Longines Master. De ervaring woont bij familie of vrienden, Village Luxe VIP-tribunes of ruimtes; en om de beste jongere generaties, een Kids Corner met educatieve en levendige activiteiten van harte welkom om te ontdekken springen!

“The Wimbledon van de paardensport” Tatler

info http://www.longinesmasters.com/fr/

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video