Diensten

Global Event Production is een agentschap dat gespecialiseerd is in het cerëren en organiseren van zakelijke en privé-evenementen. We  analyseren uw behoeften en houden rekening met alle nodige elementen om uw evenement te creëren (technisch personeel, hostessen, logistiek, versiering, audiovisueel materiaal … ).

 

In functie van uw lastenboek, zal ons team een innovatief en creatief evenement organiseren dat uw verlangens weerspiegelt. Onze ervaring in dit domein laat ons toe om te beantwoorden en te anticiperen op de behoeften van veeleisende klanten die belang hechten aan details. Als professionele dienstverlener op vlak vanklank en licht, beschikt Global Event Production over een grote voorraad apparatuur. Onze teams treden op in allerlei soorten technische prestaties zoals concerten, festivals, manifestaties, parades, commerciële salons, tentoonstellingen, openingen, productlanceringen, ondernemingsavonden.

 

Vertrouw op onze know how om uw bericht te verspreiden, het imago van uw merk op te krikken of gewoonweg om indruk te maken op uw gasten.