Gala French Chamber @Hong Kong

De jaarlijkse Feest van het Diner van de Franse Kamer van Koophandel werd dit jaar gehouden de 27 mei 2016 in het Grand Hyatt Hong Kong.

Dit prestigieuze evenement brengt bijna 600 mensen, waarvan 2/3 zijn illustere HK bazen samen. De grote groepen, zoals LVMH, Cartier, Hermes, Ricard, Calvin Klein, maar ook financiële instellingen zoals Axa en BNP Paribas en modieuze mensen zoals Mr & Mrs Bouygues waren aanwezig. vlaggenschip evenement van de Hong Kong scene waarvan de essentie is om de kunst van het Franse leven te laten zien in een elegante en warme sfeer. Het is belangrijk om de vriendschap tussen de Franse bedrijfsleven en Hong Kong te bevorderen.

Gala op het thema van de metamorfose vierden de 30ste verjaardag van de Kamer van Koophandel en onthulde een indrukwekkend design concept en de inrichting; vlinders met gigantische vleugels en hun cocons werden gesuspendeerd in een voortdurend veranderende omgeving.

Met de hulp van Stefan Leyshon, grote tovenaar, die een reeks van onverwachte magische prestaties, Global Event Production voorzien, dankzij de zeer gewaardeerd muziek sessies, was in staat om de gasten te reizen gedurende de avond.

De uitvoering van dit evenement vond plaats onder leiding van het publiek, een bureau dat gespecialiseerd is in de chique gebeurtenis, wiens kennis en expertise bijgedragen aan het commerciële succes van Air France, Mercedes-Benz, Piaget en andere belangrijke groepen.

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video