FOLIES BOURGEOISES – Garden Party

Les Folies Bourgeoises beroemde begrip hype in Brussels is in samenwerking met Global Event productie is de Winterspelen plantaardige verlichtingen verfraaid.
Een avond vol verwondering , vreemde en magische karakters, een jeugd terug door de zorgvuldig gekozen carrousel.
Garland, linnen hemd en glamoureuze outfit om de tijd van een avond te vinden, de magie van een fee en groene omgeving in het hart van het Bois de la Cambre.
De betoverende klanken van onze muzikanten hebben de zintuigen geprikkeld in deze tuinen verboden of aan dromen en fantasieën vermengde die ene nacht.
Veel partners hebben meegewerkt aan het succes van de Garden Party, waaronder: Laurent-Perrier (http://www.laurent-perrier.fr/) CIROC (http://www.ciroc.com/), JOHNNIE WALKER (http : //www2.johnniewalker.com/), BMW (www.bmwbrandstore.be/) OLIVIER DACHKIN (https://www.olivierdachkin.com/) Carlsberg (http://www.carlsberg.be/) BESOS (http://www.besoscerveza.be/), TAO (http://www.taodrinks.com/), Somersby (http://www.somersbycider.com/) SCHWEPPES PREMIUM MIXER (http: // schweppes.eu/premium-mixers) pimp je Beauty (http://www.pimpyourbeauty.com/) OLIVIER DACHKIN (https://www.olivierdachkin.com/)

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video