Pioneer CDJ 2000NXS2 & DJM 900NXS2

Voor al uw evenementen beschikt Global Event Production over de nieuwe Pioneer CDJ- 2000NXS2 en DJM- 900NXS2 om een muzikale show van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

De CDJ-2000NXS2 heeft de beste functies van zijn voorganger- de CDJ-2000NXS- overgenomen en doet daarbij een reuzensprong vooruit. Pioneer heeft het toestel uitgerustĀ  met een groter, tactiel kleurenscherm met een Qwerty toetsenbord en zoekfilter waardoor u sneller uw songs kan selecteren. Door de 2 banken van 4 Hot Cuesverleent u meer creatieve vrijheid, terwijl een geluidskaart 96 kHz/ 24-bitĀ en de tenlasteneming van de formaten FLAC/ Apple Lossless Audio (ALAC) u toelatenbestanden met een hogere resolutie te lezen.

Geef een nieuwe dimensie aan uw mix met de DJM-900NXS2, die de eerste 64bit mix-processor bevat van voor een warmer een meer genuanceerde klank. Pioneer heeft de EQ en de fader curves verfijnd, en heeft de controle van de effecten verrijkt, om nog meer vrijheid te geven aan uw creativiteit. Bovendien bevat de zeer polyvalente DJM-900NXS2 een onafhankelijke Send/Return, 4 phono-poorten en 2 USB-poorten, om u aldus een maximale flexibiliteit te bieden om deze op uw eigen manier te installeren.

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video