One house stand – Menu next door

Global Event Production is er trots op een nieuw partnerschap aan te kondigen met een huis staan, de nieuwe airbnb van de gebeurtenissen.

U wilt een evenement op een originele en esthetische kader organiseren zonder ook maar een klein fortuin door het huren van een zaal gewijd aan het evenement? Gelanceerd in oktober vorig jaar door twee jonge Brussel, het nieuwe platform One House Stand stelt individuen en bedrijven om hun feesten in huizen die eigendom zijn van particulieren en tegen lagere kosten te organiseren.

Vind de site onehousestand.com

U kunt een deel van de apparatuur beschikbaar voor verhuur op de site en een ruime keuze aan entertainment, catering en drankjes pakketten te vinden.

U vindt een aantal foto’s van plaatsen te huur hieronder.

Wij ondersteunen ook andere KMO’s erg in de mode, hij heeft deur naast menu inderdaad onze partner in het organiseren van ’s avonds geworden. We hebben al hun New Year party gemaakt op het hok van meer dan 200 202 mensen in de buurt een uitstekend buffet bedacht door koks menu naast de deur.

Vinden hun website menunextdoor.

Ze bieden individuen om maaltijden te bestellen door hun buren, in geslaagd om 1,75 miljoen euro te verhogen om de ontwikkeling van heel Europa, kondigde dinsdag aan de initiatiefnemer Nicolas Van Rymenant in een verklaring.

Het project ontwikkelingspotentieel heeft overtuigd vier beleggingsfondsen: Index Ventures, Lokale Globe, Kima Ventures en thefamily. “Het doel van menu Next Door is nu te veroveren Londenaren voor de implantatie in alle Europese hoofdsteden,” aldus de verklaring.

In Brussel, op 600 af en toe of regelmatig koks, professioneel of amateur, feest 55.000 gebruikers sinds mei 2015, terwijl de Franse hoofdstad heeft 55.000 leden, waaronder 300 mensen koken sinds januari 2016. Het relais platform niet opleggen van een maximumprijs, maar zijn gewoonlijk in de orde van 6-9 euro voor een schotel, 9-12 euro voor twee diensten (input / flat of flat / dessert) en 10 tot 14 euro drie diensten (input / schaal / dessert).

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video