Apéros Urbains

Global Event Productie, is al een partner voor vele jarret van de stedelijke aperitieven, heeft zijn contract voor een nieuw seizoen in 2016 vernieuwd.

Het begon met een zeer sterke vraagstuk waaraan bijna 10.000 mensen kwamen in het Jubelpark. Dit werd gevolgd door een andere editie aftappen van een heleboel mensen op het Poelaertplein.

Dit is een gelegenheid nogmaals om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het geluidssysteem QSC KLA en de demonstratie van de nieuwe M7 Antari rook met een CO2-effect.

Global gebeurtenisproduktiehandeling biedt klank- en lichtspel elke vrijdag in Brussel historische plaats, een afspraak met de beste dj’s chill-house / diepe, waaronder onze favoriete Attar! had de gelegenheid om onze nieuwe Pioneer CDJ discobar mengen in 2000 Nexus 2 en DJM 900 nexus 2.

De Stadaperos werd een instelling in Brussel.

Voor beginners, hier zijn enkele verklaringen …

De Stadaperos, deze zijn: afspraken hartelijk en levendig als buren, vrienden, collega’s zich bevinden op vrijdag na een week hard werken. Het plezier van de uitwisseling, delen een drankje, een partijtje bowlen of ballen.

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Video